Culturism - CulturismFitness.ro

Arnold – metode de antrenament pentru pieptul superior

    Arnold-metoda de antrenament pentru pieptul superior

                  Arnold facea serii de impins inclinat cu gantere la unghiuri diferite ale planului inclinat,pentru a obtine o crestere suplimentara in partea superioara a pieptului.Pieptul superior este bine sa fie antrenat la inceputul antrenamentului pentru piept ,datorita gravitatiei si faptului ca pentru cei mai multi aceasta zona a pieptului este o zona incapatanata.
Arnold alegea ganterele cu care putea sa efectueze cam 8-10 repetari si incepea seriile de impins cu gantere la unghiul cel mai mic al bancii inclinate.Apoi el ridica planul inclinat la un unghi mai mare si efectua din nou alt set si tot asa continua sa ridice planul inclinat pana aproape ajungea in pozitie verticala cu trunchiul.Astfel cu cat crestea unghiul cu atat miscarea se muta pe deltoizi si pe partea superioara a pieptului.

Daca vreti sa obtineti noi progrese incercati aceasta rutina de serii care va v-a soca pieptul.Puteti continua sa efectuati si invers, adica sa scadeti unghiul pana cand planul este aproape orizontal.
Arnold spunea ca pentru a nu intra in rutina muschii,trebuie sa schimbi incontinuu programul de antrenament pentru fiecare grupa,sa adaugi noi rutine si exercitii.

Graffiti

Add comment