Culturism - CulturismFitness.ro

Bicepsi-un alt tip de exercitiu

Bicepsi-un alt tip de exercitiu


                        Este timpul sa introduceti in programul vostru un nou exercitiu daca nu sunteti multumit de rezultatele de pana acum.Acest exercitiu a fost inventat de Vince Gironda in anii ’60 si tinand cont ca unii dintre elevii lui de atunci aveau brate uriase pentru acele vremuri nu ezitati sa-l introduceti in programul vostru .
La fel ca la flexiile din stand cu bara pentru bicepsi,luati o bara dar in loc sa o ridicati in sus si sa o departati de corp,la acest exercitiu bara va trebui trasa in sus pe langa corp pana obtineti contractia completa a bicepsilor.
Diferenta este ca la aceste trageri coatele sunt trase in sus, dar in spate pe cand la flexiile normale coatele raman pe langa corp sau usor in fata..Astfel deltoizii anteriori numai sunt implicati ca la flexiile normale,si bicepsii sunt solicitati intr-un mod nou,ce poate duce la o noua crestere musculara.
Acest exercitiu este recomandat si pentru cei care au probleme cu zona lombara si se feresc de flexiile din stand cu greutate mare.Efectuati 4-5 serii a 10-15 repetari.Incercati-l pentru ca merita!

 

Graffiti

Add comment