Ceaiuri revigorante care cresc metabolismul

Ceaiuri revigorante care cresc metabolismul

Pentru a evita sucurile carbogazoase care contin o cantitate mare de zahar este recomandat sa apelezi la diverse sortimente de ceaiuri revigorante care te racoresc si cresc metabolismul. Ceaiurile indulcite cu putina miere de albine naturala si gheata te poate ajuta sa slabesti. Daca adaugam la prepararea acestor ceaiuri o serie de ingrediente care cresc metabolismul, vom avea parte de reglarea digestiei, accelerarea metabolismului si scaderea greutatii fara mari eforturi.

Ceaiul oolong cu scortisoara

  • Ingrediente
  • 4 linguri sau 12 pliculete de ceai oolong
  • 4 bete scortisoara
  • 3 cani cu apa
  • cuburi de gheata
  • miere naturala de albine

Acest ceai asigura un metabolism de pana la doua ore dupa consumarea lui. Are un continut bogat in catechine si cafeina, doi nutrienti care stimuleaza accelerarea metabolismului si arderea grasimilor.

Ceai verde cu ghimbir

  • Ingrediente
  • 4 linguri sau 12 pliculete de ceai verde
  • 12 felii de ghimbir proaspat
  • 3 cani cu apă
  • cuburi de gheata
  • miere naturală de albine

Acest ceai ajuta la blocarea absortiei grasimi si arderea acesteia datorita proprietatilor pe care le are ceaiul verde si ghimbirul. De asemenea datorita acestui ceai, organismul va consuma mai eficienta carbohidratii.

Ceai mate cu grepfrut

  • Ingrediente
  • 4 linguri sau 12 pliculete cu ceai mate
  • 1 grepfrut, feliat
  • 3 cani cu apa
  • cuburi de gheata
  • miere naturală de albine

Conbinatia dintre mate si grepfrut ofera o accelerare a metabolismului impreuna cu arderea mai rapida a gasimilor, datorita propritetatilor care le detin cele doua ingrediente. De asemenea impiedica si depunerea grasimilor, cu ajutorul viatminei C care se gaseste din abundenta in grepfrut.

Ceai alb cu para

  • Ingrediente
  • 4 linguri sau 12 pliculete de ceai alb
  • 2 pere, feliate
  • 3 cani cu apa
  • cuburi de gheata
  • miere naturală de albine

Pectina care se gaseste in pere scade nivelul glicemiei si obliga organismul sa consume resursele alternative de energie precum grasimile. Ceaiul alb contine antioxidanti si substante anticancerigene care au rolul de a proteja impotriva bolilor si prevenirea imbatraniri.

Preparare

Toate ceaiurile se vor prepara intr-un vas in care se va lasa sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se va lasa ingredientele la infuzat timp de 5 minute. Ceaiul se va pune intr-o carafa, iar in cazul in care este prea concentrat se va adauga putina apa. Dupa racire se poate consuma impreuna cu gheata.

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*