Fitness - CulturismFitness.ro
Exercitii fitness pe plaja

Exercitii fitness pe plaja

Exercitiile pe plaja sunt mai eficiente datorita nisipului care are o suprafata inegala si usor modificabila activand astfel mai multe fibre musculare avand ca efect tonifierea si arderea grasimilor. Nisipul scade foarte mult riscul accidentari datorita impactului foarte mic asupra articulatiilor.

Exercitii fitness pe plaja

Pentru a te incalzi fa o pimbare  pe plaja de 5 min.
Exercitii:

1.  Stai dreapta cu mainile in sold si intinde piciorul drept la o distanta de 60 cm pana cand piciorul stang devine paralel cu solul. Ridicate in pozitia de start si alterneaza picioarele pana cand strabati distanta stabilita de tine.

2. Aseazate pe nisip cu genunchi indoiti, mainile  in spatele tau ridica fundul si mergi in spate pe o distanta stabilita de tine. Schimba directia si intoarcete de unde ai plecat. Aceasta miscare este cunoscuta sub numele „mersul crabului”.

3. Stai in pozitia verticala cu mainile in sold si lasate in jos pana cand coapsele devin paralele cu solul, dupa care rivino in pozitia de start si repeta miscarea. Incearca sa ai degetele de la picioare mai in fata decat genunchi.

4. Alearga intre 2 semne puse de tine, iar cand ajungi la primul semn fa 5 flotari, la al doilea semn 4 flotari, pana ajungi la 1 flotare.

Add comment
Posts