Biografie Jelena Abbou

Jelena Abbou sa nascut la data de 2 aprilie 1977, a crescut în Gornji Milanovac , Serbia.

Primul concurs la care a participat a fost NPC Women’s Extravaganza in anul 2001.
In momentul de fata traieste in Statele Unite ale Americii si este figure competitor, model si antrenor personal, casatorita cu un coleg, tot antrenor personal.

Palmares:

2001 NPC Womans Extravaganza – loc 5
2002 NPC East Coast Championship – loc 3
2002 INBA Fitness Model Quest – loc 3
2003 WNFB Worlds Natural Pro Figure – loc 5
2004 WNBF Worlds Pro Natural Figure – loc 1
2004 Northeast Classic Pro Figure – loc 1
2004 Natural Atlantic Coast INBF Pro Figure – loc 1
2006 Junior Nationals, Class C, – loc 8

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*