Fitness - CulturismFitness.ro

Sase activitati sportive pentru timpul liber

Sase activitati sportive pentru timpul liber

In timpul liber se pot face anumite activitati care poate influenta scaderea in greutate, eliminarea celuliteti si remodelarea corpului bazate pe miscare, care este intotdeauna benefica pentru organism. In timpul liber se pot face o multime de sporturi de echipa in compania prietenilor, care pot fi de asemenea foarte distractive.

Inot
In cazul in care esti la mare, inotul reprezinta unul dintre cele mai distractive si, in acelasi timp, eficiente sporturi, avand efect benefic atat pentru tonifierea musculaturii, cat si pentru sistemul circulator. Nu este nevoie de suprasolicitarea corpului si de aceea 10-15 minute de inot, de 2-3 ori pe zi pot face minuni asupra corpului si a starii de spirit.

Fotbal pe plaja
Acest sport nu este numai pentru barbati ci si pentru femei si de aceea se pot face doua echipeimpreuna cu prietenele tale, respectiv partenerii vostri. Nu te astepta sa castigati, dar va veti amuza din plin si pe langa toate aceasta, reprezinta o modalitate excelenta de a va bronza, dupa ce tocmai ati iesit din apa iar suprafata neregulata a nisipului va solicita musculatura picioarelor, aproape fara sa-ti dai seama. Instructorii de fitness afirma ca fotbalul sau alergatul pe plaja, arde aproximativ noua calorii pe minut.

Volei
In cazul in care nu sunte-ti genul de persoana care sa joace fotbal atunci puteti opta pentru volei care va solicita atat muschii picioarelor cat si muschii trenului superioare. Este indicat sa va protejati partea superioara cu creme speciale de protectie solara.

Bicicleta
Cel mai bun mod de a cunoaste imprejurimile, intr-un mod sanatos este la o plimbare cu bicileta. Acest exercitiu este ideal pentru sistemul circulator, pentru musculatura coapselor si ajuta la arderea a 5-12 calorii pe minut, in functie de viteza de pedalare.

Scufundari
Scufundarile reprezinta un alt mod distractiv de a arde caloriile, insa va trebui sa fii destul de curajoasa si sa ai un spirit inclinat spre aventura. Aceasta experienta poate fi cu adevarat spectaculoasa nu numai din punct de vedere al spectacolului subacvatic ci si pentru organismul tau deoarece se pot arde in jur de 12 calorii pe minut.

Dans
In orice statiune exista discoteci pe plaja iar miscarea in ritmul muzici poate fi foarte benefic pentru organism. Iar daca vei incheia cu o plimbare pe plaja, pe nisipul rece, va fi pur si simplu perfect!

Add comment
Posts