Antrenament pectorali Victor Martinez

Antrenament pectorali Victor Martinez

Antrenamentul de pectorali al lui Victor Martinez culturist profesionist in IFBB

Victor sa născut la data de 29 iulie 1973.
A inceput sa faca flotari si tractiuni la bara prin clasa a 7, iar dupa un an de zile de tractiuni si flotari acesta impreuna cu un prieten si-au cumparat un set de greutati care le foloseau impreuna. Principalul scop al sau a fost sa impinga cu 50 kg, in cele din urma reusind. Dupa un an de zile Victor a ajuns sa aiba cel mai mare piept din scoala unde invata. Acesta a inceput antrenamentele intr-o sala de sport la varsta de 17 ani. Dupa doi ani a crescut foarte mult in masa musculara si sa mutat de la culturism la ridicarea halterelor unde a ajuns sa impinga cu 200 kg la piept, revenind din nou la culturism mult mai masiv si cu o forta mult mai mare.

Program de antrenament

 • Ziua 1: Picioare
 • Ziua 2: Piept , Biceps
 • Ziua 3: Spate , Triceps
 • Ziua 4: Umeri
 • Ziua 5: Pauza

Din 2 in 2 saptamani in ziua de picioare lucreaza doar cvadricepsi, mutand bicepsi femurali in in ziua de antrenament al spatelui, iar bratele le face separat.

 

Programul de antrenament al pectoralilor

 • Inpins cu bara la plan inclinat :
  2 seturi (incalzire) x 15 – 10 repetari
  3 seturi  x 10 repetari
 • Fluturari la plan inclinat cu gantere :
  2 seturi x 10 repetari
  1 set x 20 repetari
 • Impins vertical la Hammer Strength :
  1 set x 10 repetari
 • Aparat de inpins la banca :
  2 seturi x 10 repetari
 • Pullovers cu gantere :
  3 seturi x 10 repetari

 

Inpins cu bara la plan inclinat

Incepe antrenamentul de piept cu 2 serii de incalzire dupa care face 3 seturi grele a cate 10 repetari. In momentul cand ajunge cu bara sus contracta la maxim muschiul iar coborarea pe partea negativa o face foarte lent.

 

Fluturari la plan inclinat cu gantere

La acest exercitiu face 2 seturi cu greutati care sa ii permite sa faca 10 repetari, dupa care foloseste greutatea maxima pentru executarea a 20 de repetari. Acest exercitiu il alterneaza cu fluturari la helcometru, deoarece ii permite o contractie maxima si o tensiune a muschiului pe tot parcursul miscarii.

 

Impins vertical la Hammer Strength

Executa la acest exercitiu doar un set a cate 10 repetari. Foloseste acest exercitiu deoarece ii apropie foarte mult bratele in momentul cand impinge ceea ce ii confera o contractie mai mare.

 

Aparat de inpins la banca

Acest exercitiu il face deoarece ii permite sa foloseasca greutati mai mari decat impins la banca. Foloseste o greutate care sa ii permita 10 repetari, executandul in doua serii.

 

Pullovers cu gantere

Exercitiul pullovers cu gantere il face la sfarsit, pentru completarea antrenamentului de pectorali, cu o greutate care sa ii prmita 10 repetari.

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*