Biografie Darrem Charles

Darrem Charles sa nascut la 22 iulie 1969, în Arouca, Trinidad si este un culturist profesionist din Federaţia Internaţională a Culturiştilor (IFBB).
Primul sau concurs a fost în 1989 unde a participat la IFBB World Amateur Championships unde sa plasat pe locul 5. Charles a participat pentru prima data la IFBB Night of Champions in 1992. In prezent locuieste in Boca Raton unde lucreaza la Centrul de Fitness BusyBody pe Glades Rd.

„Eu nu ţin cu adevărat cont de dieta mea.” marturiseste Darrem. El mănâncă atunci cand ii este foame,iar atunci cand nu ii este nu mananca. Cu toate acestea ajunge sa manance de 5-9 ori pe zi, începând de la 6:30 dimineaţa.

Palmares:

1989 Trinidad Invitational Natural,loc 1
1989 World Amateur Championships,loc 5
1990 World Amateur Championships,loc 2
1991 World Amateur Championships,loc 2
1992 Chicago Pro Invitational,loc 12
1992 Night of Champions,loc 11
1995 Arnold Classic,loc 8
1995 Florida Pro Invitational,loc 3
1995 Houston Pro Invitational,loc 7
1995 Ironman Pro Invitational,loc 5
1995 Niagara Falls Pro Invitational,loc 5
1995 Night of Champions,loc 9
1995 Mr. Olympia,loc 15
1995 San Jose Pro Invitational,loc 5
1995 South Beach Pro Invitational,loc 3
1996 Arnold Classic,loc 10
1996 Florida Pro Invitational,loc 9
1996 Ironman Pro Invitational,loc 5
1998 Arnold Classic,loc 6
1998 Ironman Pro Invitational,loc 2
1998 Night of Champions,loc 7
1998 San Francisco Pro Invitational,loc 3
1999 Arnold Classic,loc 8
1999 Ironman Pro Invitational,loc 4
1999 Night of Champions,loc 8
2000 Arnold Classic,loc 7
2000 Ironman Pro Invitational,loc 5
2001 Arnold Classic,loc 8
2001 Mr. Olympia,loc 18
2001 Toronto Pro Invitational,loc 3
2002 Night of Champions,loc 4
2002 Mr. Olympia,loc 16
2002 Southwest Pro Cup,loc 1
2002 Toronto Pro Invitational,loc 4
2003 Arnold Classic,loc 6
2003 Ironman Pro Invitational,loc 5
2003 Maximum Pro Invitational,loc 1
2003 Mr. Olympia,loc 7
2003 Show of Strength Pro Championship,loc 6
2004 Florida Pro Xtreme Challenge,loc 1
2004 Hungarian Pro Invitational,loc 2
2004 Night of Champions,loc 2
2004 Mr. Olympia,loc 10
2004 Show of Strength Pro Championship,loc 2
2004 Toronto Pro Invitational,loc 1
2005 Arnold Classic,loc 6
2005 New York Pro Championship,loc 1
2005 Mr. Olympia,loc 9
2005 Toronto Pro Invitational,loc 1
2006 Arnold Classic,loc 8
2006 Colorado Pro Championship,loc 2
2006 New York Pro Championship,loc 2
2006 Europa Super Show,loc 4
2006 Montreal Pro,loc 2
2006 Atlantic City Pro,loc 1
2006 Mr. Olympia,loc 14
2007 Atlantic City Pro,loc 2
2007 Colorado Pro Championships,loc 2
2007 Keystone Pro Classic,loc 6
2007 Montreal Pro Championships,loc 1
2007 Mr. Olympia,loc 12
2008 IFBB Tampa Bay Pro,loc 4
2008 Atlantic City Pro,loc 1
2008 Atlantic City Pro (Masters Division),loc 1
2008 Mr. Olympia,loc 11
2009 Europa Show Of Champions,loc 3
2009 New York Pro,loc 7

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*