Profil Craig Titus

Profil Craig Titus

Nume: Craig Titus
Locatia: Marina Del Rey, CA, Statele Unite ale Americii
Nascut la data de 14 ianuarie 1967
Greutate afara sezonului: 121 kg
Greutate in competiție: 109 kg

Palmares Craig Titus

  • 2002 Mr. Olympia – locul 11
  • 2002 Night of Champions XIV – locul 5
  • 2002 Southwest Pro – locul 7
  • 2001 British Grand Prix – locul 9
  • 2001 Mr. Olympia – locul 12
  • 2001 Arnold Classic – locul 6
  • 2001 SAN FRANCISCO GRAND PRIX – locul 2
  • 2001 IRONMAN PRO INVITATIONAL – locul 5
  • 2000 Toronto Pro – locul 1
  • 2000 Arnold Classic – locul 10
  • 2000 Night of Champions – locul 11
  • 2000 Ironman Pro Invitational – locul 8
  • 1996 NPC USA Championships — locul 1
  • 1995 NPC USA Championships — locul 2
  • 1994 NPC National Championships — locul 2
  • 1994 NPC USA Championships — locul 2
  • 1993 NPC USA Championships — locul 4
  • 1991 NPC Ironman/Ironmaiden — locul 1
  • 1990 NPC Tournament of Champions — locul 3
  • 1990 NPC Western Cup — locul 1
  • 1989 NPC Houston Bodybuilding Championships — locul 1
  • 1988 NPC Houston Bodybuilding Championships — locul 1

Craig Titus

Craig Michael Titus sa născut în Wyandotte, Michigan in data de 14 Ianuarie 1967. Craig Titus are trei copii. În liceu, Craig a jucat pentru echipa sa de la scoala la o greutate de 59 de kg. După absolvire, a decis să adauge masa muscula cu ajutorul antrenamentelor cu greutati.

Când Craig a absolvit liceul a avut o greutate de 63,5 kg.  Până la vârsta de 21 acesta si-a mentinut greutatea de 63,5 kg. Odata ce a inceput antrenamentele cu greutatiu, au inceput sa apara si rezultatele. Primul spectacol de culturism al sau a fost in anul 1988 Houston in care a si castigat.

Hobby-uri: motociclete, filme și alpinism. El are o motocicleta din anul 1996, 1200cc, V-MAX, care are 162 de cai putere.

Persoana admirata de Craig Titus: Tom Cruise

Craig Titus a fost în închisoare pentru infracțiuni ilegate de droguri din iulie 1997 până în iunie 1999. Dupa iesirea lui din inchisoare avea planificat sa concureze din nou in anul 2000.

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*