Profil Ernie Taylor

Profil Ernie Taylor

  • Nume: Ernie Taylor
  • Locatia: Birmingham
  • Nascut la data de8-Mai-1970
  • Greutatea in afara sezonului: 129 kg
  • Greutatea in timpul competitiilor: 106 kg

A avut ca model campionul de culturism Dorian Yates. Punctul forte al lui Ernie Taylor era tricepsul. Cea mai deficitara zona a corpului erau picioarele. Exercitiul preferat era impins la presa pentru picioare. Orasul preferat New York. Produse alimentare preferate, inghetata. Daca nu ar fi practicat culturismul ar fi  preferat sa joace rugby.

Palmares Ernie Taylor

  • 2002 Grand Prix England – locul 4
  • 2002 Mr. Olympia – locul 14
  • 2002 SAN FRANCISCO GRAND PRIX – locul 7
  • 2002 IRONMAN PRO INVITATIONAL – locul 3
  • 2002 IFBB Arnold Classic – locul 8
  • 2001 British Grand Prix – locul 5
  • 2001 Night of Champions XXIII – locul 7
  • 1999 Olympia – IFBB, locul 13
  • 1999 Night of Champions – IFBB, locul 6
  • 1997 Night of Champions – IFBB, locul 3
  • 1998 Night of Champions – IFBB, locul 5
  • 1998 Olympia – IFBB, locul 8
  • 1995 1995 EFBB British locul 1
  • 1993 NABBA Britain, locul  2
Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*