Profil Frank Zane

Profil Frank Zane

  • Nume: Frank Zane
  • Locatia:  California, USA
  • Nascut la data de: 28-iunie-1942
  • Greutatea in competitii:  81 kg.

Palmares Frank Zane

1983 Olympia – IFBB, locul 4
1982 Olympia – IFBB, locul 2
1980 Olympia – IFBB, locul 3
1979 Olympia – IFBB, LightWeight, locul 1
1979 Olympia – IFBB, locul 1
1978 Olympia – IFBB, locul 1
1977 Olympia – IFBB, locul 1
1977 Olympia – IFBB, locul 1
1976 Olympia – IFBB, LightWeight, locul 2
1975 Olympia – IFBB, LightWeight, locul 4
1974 Olympia – IFBB, LightWeight, locul 2
1972 Universe – Pro – NABBA, Short, locul 1
1972 Universe – Pro – NABBA, locul 1
1972 Olympia – IFBB, locul 4
1971 Universe – Pro – NABBA, locul 1
1970 Universe – NABBA, Medium, locul 1
1970 Universe – NABBA, locul 1
1969 Mr World – IFBB, Medium, locul 1
1969 Mr World – IFBB, locul 1
1968 Universe – IFBB,locul 1
1968 Universe – IFBB, locul 1
1968 Mr International, locul 1
1968 Mr America – IFBB, Medium, locul 1
1968 Mr America – IFBB, locul 1
1967 Mr America – IFBB, locul 1
1966 Mr America – IFBB, locul 1
1965 Universe – IFBB, locul 1

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*