Profil Gary Strydom

Profil Gary Strydom

  • Nume: Gary Strydom
  • Locatia: Los Angeles, USA

Gary Strydom lucreaza din greu pentru fizicul sau. A castigat multe concursuri de culturism.

Palmares Gary Strydom

  • 1994 WBF campion
  • 1993 WBF campion
  • 1991 Night campion
  • 1989 Arnold Schwarzenegger Classic – locul 3
  • 1988 Mr. Olympia – locul 5
  • 1986 NPC campion

 

Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*