Profil Larry Scott

Profil Larry Scott

  • Nume: Larry Scott
  • Locatia: Salt Lake, Utah
  • Nascut la data de 1938 in Pocatello
  • Porecla: „Legenda”
  • Alte informatii: Primul care a castigat Mr Olimpia

Palmares Larry Scott

  • 1979 Grand Prix Vancouver – IFBB, locul 1
  • 1979 Canada Diamond Pro Cup – IFBB, locul 9
  • 1966 Olympia – IFBB, locul 1
  • 1965 Olympia – IFBB, locul 1
  • 1964 Universe – IFBB, locul 1
  • 1962 Mr America – IFBB, locul 1
  • 1960 Mr California – AAU, locul 1
Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*