Profil Milos Sarcev

Milos Sarcev

Profil Milos Sarcev

Milos Sarcev apare foarte mult in publicatii mass-media, datorita fizicului care l-a capatat in urma antrenamentelor de culturism. Majoritatea articolelor se refera la stilul sau de viata si la modul in care si-a creat acest fizic imens. Acesta a participat la foarte multe concursuri la care a iesit printre primele locuri. Milos Sarcev era cunoscut nu numai datorita fizicului sau care s-a dezvoltat foarte mult ci si pentru inteligenta sa. S-a casatorit in anul 1996 cu o concurenta de fitness iar impreuna au un copil.

  • Nume: Milos Sarcev
  • Locatia: Temecula, CA, USA
  • Nascut la data de  17 Ianuarie 1964
  • Greutate afara sezonului: –
  • Greutate in competiție: 108 kg

Palmares Milos Sarcev

  • 2001 Night of Champions XXIII – Locul 10
  • 2001 Toronto Pro – Locul 7
  • 1999 IFBB Grand Prix England — Locul 5
  • 1999 IFBB Joe Weiders Pro World — Locul 5
  • 1999 IFBB Mr. Olympia — Locul 10
  • 1999 IFBB Toronto Pro Invitational — Locul 2
  • 1999 IFBB Night of Champions — Locul 5
  • 1999 IFBB Ironman Pro Invitational — Locul 2
  • 1999 IFBB Arnold Classic — Locul 5
  • 1997 IFBB Canada Pro Cup — Locul 1
  • 1997 IFBB Grand Prix Czech Republic — Locul 8
  • 1997 IFBB Grand Prix England — Locul 8
  • 1997 IFBB Grand Prix Finland — Locul 8
  • 1997 IFBB Grand Prix Germany — Locul 7
  • 1997 IFBB Grand Prix Hungary — Locul 7
  • 1997 IFBB Grand Prix Russia — Locul 7
  • 1997 IFBB Grand Prix Spain — Locul 9
  • 1997 IFBB Night of Champions — Locul 2
  • 1997 IFBB Mr. Olympia — Locul 10
  • 1997 IFBB Toronto Pro International — Locul 1
  • 1996 IFBB Canada Pro Cup — Locul 3
  • 1996 IFBB Florida Pro Invitational — Locul 3
  • 1996 IFBB Night of Champions — Locul 4
  • 1995 IFBB Niagara Falls Invitational — Locul 4
  • 1995 IFBB Houston Pro Invitational — Locul 5
  • 1995 IFBB Canada Pro Cup — Locul 3
  • 1995 IFBB Night of Champions — Locul 3
  • 1994 IFBB Grand Prix France — Locul 6
  • 1994 IFBB Grand Prix England — Locul 8
  • 1994 IFBB Grand Prix Germany — Locul 4
  • 1994 IFBB Grand Prix Spain– Locul 4
  • 1994 IFBB Grand Prix Italy — Locul 4
  • 1994 IFBB Mr. Olympia — Locul 13
  • 1993 IFBB Pittsburgh Pro Invitational — Locul 3
  • 1993 IFBB Mr. Olympia — Locul 11
  • 1993 IFBB Night of Champions — Locul 5
  • 1993 IFBB Niagara Falls Invitational — Locul 3
  • 1993 IFBB Chicago Pro Invitational — Locul3
  • 1993 IFBB Grand Prix England — Locul 5
  • 1993 IFBB Grand Prix Finland — Locul 3
  • 1993 IFBB Grand Prix Spain — Locul 3
  • 1992 IFBB Pittsburgh Pro Invitational — Locul 4
  • 1992 IFBB Niagara Falls Invitational — Locul 4
  • 1992 IFBB Chicago Pro Invitational — Locul 5
  • 1992 IFBB Ironman Pro Invitational– Locul 6
  • 1992 IFBB Arnold Classic — Locul 8
  • 1992 IFBB Night of Champions — Locul 5
  • 1992 IFBB Grand Prix England– Locul 8
  • 1992 IFBB Grand Prix Spain — Locul 10
  • 1992 IFBB Grand Prix Germany — Locul 10
  • 1992 IFBB Grand Prix Italy — Locul 10
  • 1991 IFBB San Jose Pro Invitational — Locul 3
  • 1991 IFBB Grand Prix Finland — Locul 4
  • 1991 IFBB Grand Prix Denmark– Locul 5
  • 1991 IFBB Grand Prix England — Locul 9
  • 1991 IFBB Grand Prix Switzerland — Locul 6
  • 1991 IFBB Grand Prix Italy — Locul 7
  • 1991 IFBB Grand Prix Spain — Locul 7
  • 1991 IFBB Niagara Falls Invitational — Locul 4
  • 1991 IFBB Night of Champions — Locul 11
  • 1989 Mr. Universe — Locul 1
  • 1987 European Championship — Locul 2
  • 1987 Mr. Yugoslavia — Locul 1
  • 1986 Mr. Yugoslavia — Locul 1
Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*