Profil Shawn Ray

Shawn Ray

Profil Shawn Ray

Si-a lucrat musculatura pentru a obtine un corp cat mai proportionat. S-a nascut la data de 9 Septembrie 1965 in California, fiind cel mai mic dintre cei 8 frati ai sai.  Sporturile preferate de el sunt Box, Fotbal, Baschet, Gimnastica, Tenis, UFC lupte. Culoarea preferata a sa este purpuriu. Prefera mancarea japoneza. Locurile preferate pentru plimbare in timpul liber este plaja din Hawaii, Viena, Austria; South Beach Miami, Florida. Sala la care s-a antrenat si a fost multumit este Gym Gold. Sportivul preferat este Muhammad Ali. I-au placut foarte mult filmele Scarface si Braveheart. Masina care ii place cel mai mult este Lamborgini Diablo.

  • Nume: Shawn Ray
  • Locatia: Placentia, CA, USA
  • Nascut la data de 9 Septembrie 1965
  • Greutate afara sezonului: 104 kg
  • Greutate in competiție: 97 kg

Palmares Shawn Ray

  • 1983 Orange Coast Championships–Locul 2
  • 1983 California Gold Cup–Locul 1
  • 1984 Mr. Los Angeles NPC–Locul 3
  • 1984 Mr. Teenage Los Angeles AAU–Locul 1
  • 1984 Teenage Mr. California –Locul 1
  • 1984 Teenage National Championships–2nd Middleweight
  • 1985 Teenage Mr. Orange County–Locul 1
  • 1985 Teenage National Championships–Locul 1
  • 1985 Jr. World Championships–Locul 1
  • 1986 Jr. National Championships–Locul 2
  • 1987 Mr. California–Locul 1
  • 1987 National Championships–Locul 1
  • 1988 Mr. Olympia–Locul 13
  • 1989 Inactiv
  • 1990 Pro Ironman Champion–Locul 1
  • 1990 Arnold Classic–Locul 1 Descalificat
  • 1990 Mr. Olympia–Locul 3
  • 1991 Arnold Classic–Locul 1
  • 1991 Mr. Olympia–Locul 5
  • 1992 Mr. Olympia–Locul 4
  • 1993 Mr. Olympia–Locul 3
  • 1994 Mr. Olympia–Locul 2
  • 1995 Mr. Olympia–Locul 4
  • 1996 Pro Ironman–Locul 3
  • 1996 Arnold Classic-Locul 5
  • 1996 Mr. Olympia–Locul 2
  • 1997 Mr. Olympia–Locul 3
  • 1998 Mr. Olympia–Locul 5
  • 1999 Mr. Olympia–Locul 6
  • 2000 Mr. Olympia–Locul 4
  • 2001 Mr. Olympia–Locul 4
Bookmark and Share
[Delicious] [Digg] [StumbleUpon] [Myspace] [Linkedin] [Twitter] [Facebook] [Google Plus]

0 Comentarii

Adauga comentariu


*